Over mij

misty
Mijn naam is Suhela van Eerten en ik ben in 1980 geboren op het Drentse platteland.
Na mijn studie Maatschappelijk Werk in Dienstverlening werk ik nu zo’n 15 jaar als hulpverlener. Ik heb vooral ervaring in het werken met kinderen/ jongeren en de mensen om hun heen, o.a. als jeugdbeschermer, gezinsvoogd en pedagogisch medewerker. Momenteel werk ik met veel plezier als ambulant begeleider met studenten met ASS. Daarnaast ben ik aan het afstuderen tot Primal Rebirth® therapeut en heb ik april 2017 de training Primal Somatic traumahealing afgerond, die ik zeer verrijkend vond. Over mijn afstudeertraject kun je meer lezen onder het kopje Praktische informatie.
Betrokken te zijn bij de persoonlijke ontwikkeling van anderen is het meest verrijkende werk dat ik ken. Het is mijn passie om anderen te helpen hun basis te verstevigen, in welke vorm dan ook. Daarbij vind ik een boeiend spanningsveld daar waar mensen belemmerd worden om voluit te leven. Ik begeef me graag in dit gebied en hier liggen ook mijn kwaliteiten. Kernwoorden in mijn werk zijn veiligheid, helderheid, respect en speelsheid.
Ikzelf kwam bij het Aumm Instituut terecht omdat ik zocht naar meer contact en verdieping. In mijn werk, maar ook in mijzelf. Ik kan mezelf wel eens overschreeuwd voelen, door de wereld of mijn eigen manieren van reageren. Of in de knel komen als ik mezelf niet horen wil. Het brengt me rust om het contact met mijn lichaam te herstellen en steeds beter te leren luisteren. Door mijn innerlijke stemmen te leren kennen en zo ook mijn eigen waarheid, voel ik mezelf steeds vrijer worden. Hierdoor ontstaat er steeds meer rust en een diepe stilte, in mij en in mijn leven. Vanuit deze stilte ervaar ik de wereld anders, alsof er een nieuwe wereld voor me is open gegaan.
Mijn sannyas naam Dhyan Suhela (Meditation Beauty) is een hulpbron die hierover gaat. Het herinnert me dat wanneer ik meditatie in mijn leven breng, ik de werkelijke pracht van het leven ontdek. Onder meditatie versta ik bewustzijn; het luisteren en stil worden. Voor mij gaat dit over het leren loslaten van concepten, patronen en overtuigingen. En het leren toelaten van het leven zoals het komt, meebewegend met alles wat zich aandient. Het is een prachtige, zeer waardevolle reis waarvoor ik diep dankbaar ben.
Sleutels naar mijn eigen stilte zijn naast lichaamswerk en meditatie o.a. het vertoeven in de natuur, (moes-) tuinieren, dansen, creatief bezig zijn, lekker eten (maken), reizen, alleen zijn én samen met anderen.