Praktische informatie

Primal Rebirth Therapie®
De officiële naam van deze lichaamsgerichte psychotherapie is Primal Rebirth Therapie®. Deze therapievorm is zo’n 25 jaar geleden ontwikkeld door de oprichters van het Aumm Instituut: Omkar Dingjan en Divyam Kranenborg. Kort gezegd staat ‘primal’ voor je ware essentie; je natuurlijke wijsheid, kracht en levensenergie. ‘Rebirth’ staat voor het loslaten van je patronen, belemmeringen en blokkades, waarmee je ruimte creëert voor jouw essentie.
Praktijkruimtes, tarieven en vergoeding
Ik maak gebruik van twee praktijkruimtes in Groningen, in de Moesstraat en de Heesterpoort. Momenteel bied ik sessies aan onder een lager tarief, in het kader van mijn afstudeertraject en onder supervisie van het Aumm Instituut. Een kennismaking is gratis en vrijblijvend. Een vervolgsessie duurt ruim een uur en kost €35,-. Na mijn afstuderen zal mijn tarief verdubbelen, maar word ik door sommige verzekeraars deels vergoed.
Beroepsregistratie
De PRT-opleiding is erkend door Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen en het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Ikzelf sta als aspirant-lid bij de Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie.